Stobben-Frezen-screenshot-groot

Stobben-frezen

Stobben-frezen wilde een nieuwe website zonder al te veel poespas maar die wel alles duidelijk in kaart bracht wat ze doen en dat zie je meteen op de site. Ook heb ik hun geadviseerd op gebied van Adwords Express makkelijk als je er niet mee bezig wilt zijn, zoek in google op boomstronk verwijderen en u vindt hun advertentie op de eerste pagina.

Het logo is ook ontworpen door WP Enschede

Naar de website
MW-Lastechniek-screenshot-groot

MW Lastechniek

Als nieuw bedrijf wil je ook een goede website die overal op doet. WP Enschede heeft een nieuwe website ontworpen volgens de laatste standaard. De website oogt wat simpel maar de klant wilde graag de mogelijkheid op de website later makkelijk uit te breiden. Het logo is ook door WP Enschede ontworpen tevens is er meegedacht voer nieuwe visitekaartjes. Bekijk ook hun portfolio.

Naar de website
Team-Enschede-screenshot-groot

Team Enschede

Jan van Team Enschede zocht een WordPress website in enschede. Na goed contact heeft WP Enschede een totale nieuwe website opgezet die professioneel oogt maar tevens lekker strak is. Deze is goed overzichtelijk en bevat veel informatie met wat ze doen. Het logo is ook door WP Enschede ontworpen.

Naar de website
Behangersbedrijfbenl-screenshot-groot

Behangersbedrijf B & L

De jongens van B & L hadden nog geen website, ze wilde een kleine website die op elk apparaat deed maar die niet te overweldigend was. WP Enschede heeft de website klein maar toch doeltreffend kunnen houden. Werkt overal op en ze kunnen foto’s van eigen werk zelf uploaden. .

Naar de website
Piet-Diepeveen-screenshot-groot

Piet Diepeveen

Piet Diepeveen zocht voor zijn hobby een leuke klein website. WP Enschede heeft een portfolio website opgeleverd in WordPress. De website is klein maar effectief.

Naar de website
Voorhuis-screenshot-groot

Voorhuisdienstverlening

WP Enschede heeft deze simpele maar doeltreffende website opgeleverd. Zoekt u schone ramen voorhuisdienstverlening kan u helpen de glazenwasser bij uitstek.

(website werkt niet meer)

Naar de website